Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Εξωγήινη τεχνολογία ανακαλύφθηκε στην Πτολεμαΐδα.



                Ανάστατοι και προβληματισμένοι είναι οι επιστήμονες με την ανακάλυψη του αιώνα, που έγινε στην Πτολεμαΐδα. Ετοιμάζονται για την επίσημη ανακοίνωση, της ανακάλυψης εξωγήινης τεχνολογίας σε φανάρια που ρυθμίζουν την κυκλοφορία στην πόλη.
                Πρόκειται για τα φανάρια στην διασταύρωση της οδού 25ης Μαρτίου με την Διοικητηρίου και Αν. Νικολαΐδη, ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο, τα οποία μετά από χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας σταμάτησαν να λειτουργούν πριν από μερικούς – πέντε, έξι δεν θυμάμαι - μήνες. Στην αρχή θεωρήθηκε συνηθισμένη βλάβη και τεχνικοί επιχείρησαν να την αποκαταστήσουν. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι είναι αντιμέτωποι με μια άγνωστη σε αυτούς τεχνολογία. Κλήθηκαν εξειδικευμένοι τεχνικοί που και αυτοί με την σειρά τους σήκωσαν τα χέρια μπροστά στην άγνωστη τεχνολογία, των τολμάω να πω ιστορικών φαναριών.
                Σειρά να σηκώσουν τα χέρια ψηλά είχαν οι επιστήμονες, που αφού μελέτησαν την τεχνολογία των φαναριών αποφάνθηκαν: Ότι η τεχνολογία τους δεν είναι γήινη. Ότι ανθρώπινο χέρι δεν μπορεί να επέμβει σε τόσο εξεζητημένη τεχνολογία και ότι θα χρειαστούν χρόνια έρευνας και εξέλιξης για να μπορέσει ό άνθρωπος να καταλάβει έστω την τεχνολογία των  ιστορικών φαναριών, πόσο μάλλον να τα επισκευάσει.
                Το γεγονός κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τώρα που οι επιστήμονες είναι έτοιμοι να κάνουν ανακοινώσεις για τα φανάρια που δεν επισκευάζονται. Ωστόσο το μυστικό διέρρευσε σε κάποιους κατοίκους και μη της πόλης, οι οποίοι συνωστίζονται στην  συγκεκριμένη διασταύρωση για να θαυμάσουν τα σβηστά, ιστορικά φανάρια  με την εξωγήινη τεχνολογία που είναι αδύνατο να επισκευαστούν από ανθρώπινο χέρι. Όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Τόσο που παρατηρείται το φαινόμενο συχνά – πυκνά πάνω στον ενθουσιασμό τους οι οδηγοί να πέφτουν με τα αυτοκίνητα τους ο ένας πάνω στον άλλο. Πληροφορίες που αναφέρουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα φανάρια αυτά ρύθμιζαν την κυκλοφορία στην συγκεκριμένη διασταύρωση, διαψεύδονται από τις αρχές της πόλης ενώ καταγγέλλονται ως  προβοκάτορες και εχθροί του λαού αυτοί που τις διασπείρουν.
                Η πόλη ετοιμάζεται να δεχτεί χιλιάδες επισκέπτες μετά την ανακοίνωση της ανακάλυψης. Γι αυτό άλλωστε ο δήμος διαγράμμισε και διαβάσεις από το ένα φανάρι στο άλλο, ώστε όλοι οι επισκέπτες να τα απολαύσουν όλα με τάξη και ασφάλεια.
                Από την Πτολεμαΐδα για το taxi-ptol.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου